Un Crăciun special

Și-am revenit! La minunații copii din Complexul de servicii comunitare pentru copilul cu handicap din Târgu Jiu, cărora le-am promis în Campania ”Fructelor și legumelor donate” că ne vom revedea de Crăciun.

De data aceasta, ne-am întors la ei cu multe cadouri cumpărate prin acțiunea de voluntariat organizată de Comisia SNAC de la nivelul Școlii Gimnaziale ”Nicolae Costescu”, în colaborare cu Comitetul Reprezentativ al Părinților. La acțiunea noastră de voluntariat au participat și au contribuit cu sume mai însemnate și persoane din afara școlii: un antreprenor local și un consilier al Consiliului Local Bolboși. O persoană care a dorit să rămână anonimă a donat cea mai mare sumă.

Toți care au avut bunăvoința de a contribui într-o măsură mai mică sau mai mare, au reușit să aducă bucurie în sufletele acestor copii, pentru care orice gest este de mare însemnătate.

Spiritul Crăciunului ne-a făcut pentru câteva clipe să trăim cea mai înaltă senzație de umanitate. A fost un Crăciun special, alături de niște suflete speciale!